Välkommen till Artworks

Ett digitalt verktyg
för konstföreningar

Lika enkelt som effektivt

Det ska vara enkelt att driva en konstförening, och det ska vara lika roligt att vara medlem.

Vi hjälper konstföreningar med spännande och smidiga aktiviteter, samt tillhandahåller ett digitalt verktyg med modern kommunikation som spar styrelsen tid och engagerar medlemmarna.

Populära tilläggstjänster och funktioner

Konstnärssamtal

Ge era medlemmar upplevelsen att lära känna en konstnär som får berätta om sig själv och sitt arbetet där ni avslutar med en trevlig frågestund.

Ni bestämmer om samtalet ska ske digitalt eller fysiskt, spikar en konstnär och tid - så sköter vi resten.

Rösta på konst

Låt era medlemmar vara med och tycka till om vad ni ska köpa in för konst. Allt sker digitalt och med en kul och enkel metod (med en snygg utformning på ett lättillgängligt sätt). En grym aktivitet för att locka nya medlemmar.

Digitala utlottningar

Att erbjuda en digital visning av de utlottade verken är ett bra komplement inför den ordinarie, fysiska utlottningen. Nå ut till fler medlemmar, skapa engagemang och förenkla för de lyckliga vinnarna att välja sin vinst.

Mejla och ta emot anmälningar

Allt du lägger upp i ert program kan du på en gång avisera till dina medlemmar eller själv välja när det ska skickas ut. Ta emot anmälningar, väntelistor och pricka av avgifter om det behövs. Spara tid och förhöj användarupplevelsen för medlemmar!

En julkalender med konst

Ett kul sätt att få upp ögonen för nya konstnärer. Medlemmar får upptäcka konst och konstnärer helt på egna villkor, och på ett lättsamt sätt.

Bakom varje lucka gömmer sig ett konstverk eller konstnärskap. Ni väljer själva eller tar hjälp av oss. Hör av er om ni vill veta mer.

Önskelista

Inför nästa utlottning kan dina medlemmar nu på ett supersmidigt sätt skicka in sina önskemål om vad de vill vinna!

Styrelsen slipper allt trassel med pappersarbete och sammanställningar av vem som vill ha vad. Styrelsen får önskelistor samlade på ett och samma ställe. Medlemmarna får en härlig upplevelse där de kan intressera sig för konsten inför utlottningen.

Betrodd av 100+ konstföreningar