Köpvillkor

Om du inte orkar läsa det finstilta nedan så sammanfattar vi det väsentliga:

  • 14 dagar öppet köp, på allt.
  • Trygg och säker shopping - betala med kreditkort eller faktura (Klarna).
  • Smidiga leveransalternativ som inkluderar hemleverans eller att hämta på galleriet eller direkt genom konstnären.
  • Om du har några frågor eller behöver kontakta oss kring ditt köp, maila: order@artworks.io

Betalningar

Hos oss väljer du att betala med kreditkort eller faktura (faktura endast i Sverige). Betalningsmetoder hanteras av Klarna och Stripe.

Betalningsvillkoren är 14 dagar och fakturan kostar 50 kr. För att beställa per faktura måste du vara över 18 år och vara registrerad i Sverige och godkänd i den kreditkontroll som utförts vid kassan eller att ni har ett registrerat företag i Sverige. Fakturan skickas separat via e-post till den e-postadress du anger vid köpet. Om betalningen är sen kommer vi att skicka en påminnelse med en avgift på 100 SEK tillagd. Vi debiterar ett ränta på 2 procent per månad från förfallodagen. Vid försummelse är saken föremål för lagstadgad inkasso. Inkassionsavgiften är för närvarande 180 kronor.

Priser

Priser anges i de flesta fall inklusive moms men exklusive pris för frakt (vilket kan tillkomma i utcheckningen). Om annat, anges det.

Leverans

Leverans inom Sverige är prissatt till 650 SEK inklusive moms (förutsatt att konstverket inte kräver särskild hantering eller liknande). Vi samarbetar med företag som specialiserar sig på konst och antikviteter, vilket innebär att konsten hanteras mycket noggrant och att du måste vara närvarande vid leverans. Möjlighet finns också att själv ordna med upphämtning av konstverket - så klart utan någon kostnad.

Vi meddelar dig så snart din beställning är klar att skickas eller redo för upphämtning. Om det är brådskande och du behöver det snabbt, av vilken anledning som helst, bara låt oss veta och vi kommer att ordna en snabb leverans.

Returer

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Kontakta oss så fort du kan, och vi hittar det enklaste sättet att returnera konstverket. Kostnaden för att returnera konstverket kommer tyvärr att betalas av dig som köpare.

Om du gör några ändringar till konstverket, till exempel att lägga till en ram eller en glaslåda, kan vi tyvärr inte erbjuda retur, eftersom den har anpassats efter din förfrågan. Om du är osäker på vad du ska göra, ta kontakt så ger vi dig ge råd och vägledning för att du ska känna dig säker. Det ska vara kul och enkelt att köpa konst.

Missade vi något? Kontakta oss på hey@artworks.io eller ring Henrik Kanekrans på hey@artworks.io or +46 708 38 56 88.

Företagsinformation

  • Företagets fullständiga namn Artworks Lab AB
  • Registreringsnummer 559032-8133
  • Företagskontor Sommarvägen 18, 182 74 Stocksund