thumbnail image
VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA SIDA!

Hej alla medlemmar! 

Välkommen till vår nya sida där vi löpande framöver kommer att publicera information om allt som händer i konstföreningen. Sidan ligger på en plattform som heter Artworks och som samarbetar med många av landets konstföreningar. Förhoppningen är att vi tillsammans ska ta föreningen till nya höjder och göra det ännu roligare att vara medlem!

Här hittar ni sidan!

Vi vill även passa på att tipsa om några aktuella höjdpunkter från konstscenen som ni hittar här nedan.

Digital utställning med Detroit Stockholm

Detroit Stockholm är ett ateljékollektiv och galleri i centrala Stockholm. Kollektivet har under flera år gjort utställningar med intressanta konstnärer och nu är det dags för tillsammans med Artworks kickstartar det nya året och presenterar sex konstnärskap i en intim vinterutställning. Gemensamt för de medverkande konstnärerna är att de alla är medlemmar av konstnärskollektivet Detroit Stockholm.

Konstverk av konstnärskollektivet Detroit Stockholm

S.Y.L.A Auctions Support Your Local Artist — Art In A New Reality

Några av landets mest lovande unga konstnärer som har haft det tufft att nå ut med sin konst under pandemin, har gått ihop och startat initiativet S.Y.L.A auctions. Här har man möjlighet att upptäcka och buda på verken helt online. I lineupen finns bland annat Haidar Mahdi, Siri Carlén, Frida Lundén Mörck, Linn Henrichsson.  Ett kul sätt att ge dessa fanastiska verk nya och stolta hem samtidigt som man stödjer konstscenen. 

Konstverk av Frida Lundén Mörck

Digital visning och konstnärssamtal med Malin Gabriella Nordin på Kristianstad Konsthall

Malin Gabriella Nordin intresserar sig för naturen, både den introspektiva mänskliga naturen och den fria fysiska omgivningen, men hennes fokus ligger på det som uppstår däremellan, det som vi inte vet så mycket om. I denna film får du se Malin Gabriella prata om sin konst och sin utställning från Kristianstad konsthall i somras. 

I ateljén med Malin Gabriella Nordin

Varma hälsningar från Styrelsen!