thumbnail image
DEN NYA HEMSIDAN

Vi fortsätter under våren 2021 vårt samarbete med konstföretaget Artworks, som tillhandahåller vårt hemsidesprogram, specialdesignat för konstföreningar. Vår adress densamma som förut: www.malmokonststudio.com

För dig som medlem är det viktigast att veta att anmälan till våra aktiviteter fortsättningsvis görs via hemsidan.

När du klickar in dig på den önskade aktiviteten kommer du, förutom den sedvanliga informationen, se hur många platser som finns kvar.

Ifall aktiviteten är fullbokad kan du sätta upp dig på en väntelista. Du kan även vid samma tillfälle anmäla en vän.

Efter att du skickat anmälan kommer du automatiskt att få en bekräftelse, samtidigt som vi får en notering om datum och klockslag då anmälan gjordes.

Därefter betalar du anmälningsavgiften (om sådan krävs) på ”vanligt” sätt till vårt Swishnummer 123 646 30 12
eller till vårt bankgiro, 176-6591.

OBS! Tillsvidare kan vi ta emot anmälningar även via SMS eller telefon.
Dessa anmälningar görs då till Karl-Bertil Hake 070-916 08 51

På en del av aktiviteterna finns ett första tillfälle, då man kan anmäla sig. Det står då i beskrivningen av aktiviteten. Vi ber dig att respektera detta. Om, vilket ibland sker, väldigt många anmäler sig under kort tid, kan antalet tillgängliga platser fort ta slut. Tilldelningen av platser sker enligt den turordning som genereras av hemsidesprogrammet och med hänsyn taget till att anmälan skett inom den åsatta tiden.

Det är med glädje och förväntan vi ser fram emot att få arbeta med denna nya hemsida. Vi hoppas t.ex. att så småningom koppla ett facebook-konto till hemsidan. Ett sådant konto ger oss – och er – möjlighet att interagera på ett mera direkt sätt, t.ex. tipsa om konstupplevelser ni vill dela med er av eller om arrangemang i allmänhet som kan intressera våra medlemmar samt få ett nytt ”fönster” gentemot presumtiva nya medlemmar.