thumbnail image
VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA SIDA!

Hej alla medlemmar! 

Välkommen till vår nya sida där vi löpande framöver kommer att publicera information om allt som händer i konstföreningen. Sidan ligger på en plattform som heter Artworks och som samarbetar med många av landets konstföreningar. Förhoppningen är att vi tillsammans ska ta föreningen till nya höjder och göra det ännu roligare att vara medlem!

Här hittar ni sidan!

Här kommer dessutom lite tips på konst att ta del av!

Digital visning och konstnärssamtal med Malin Gabriella Nordin på Kristianstad Konsthall

Malin Gabriella Nordin intresserar sig för naturen, både den introspektiva mänskliga naturen och den fria fysiska omgivningen, men hennes fokus ligger på det som uppstår däremellan, det som vi inte vet så mycket om. I denna film får du se Malin Gabriella prata om sin konst och sin utställning från Kristianstad konsthall nu i somras. 


Malin Gabriella Nordin

Onlineutställning med Kapsylens ateljéer 

Kapsylen har sina lokaler en vacker gammal tegelbyggnad på Södermalm i Stockholm. Huset ligger på Tjärhovsgatan 44 - 46 och rymmer arbetsplatser, ateljéer och studios för omkring 70 personer, som också har förmånen att ta del av varandras kompetenser och kontaktnät. Nu visar de en digital utställning med konstnärerna Sara Casten Carlberg, Sanna Haverinen, Miriam Klyvare, Eva Larsson, Lotte Nilsson-Välimaa, Elisabeth Ottebring, Kenneth Pils, Karin Roberts, Bertram Schilling, Maria Zetterstrand och Axel Öberg. 


Kapsylen

S.Y.L.A Auctions
Support Your Local Artist — Art In A New RealityNågra av landets mest lovande unga konstnärer som har haft det tufft att nå ut med sin konst under pandemin, har gått ihop och startat initiativet S.Y.L.A auctions. Här har man möjlighet att upptäcka och buda på verken helt online. I lineupen finns bland annat Haidar Mahdi, Siri Carlén, Frida Lundén Mörck, Linn Henrichsson.  Ett kul sätt att ge dessa fanastiska verk nya och stolta hem samtidigt som man stödjer konstscenen. 


Konstverk av Frida Lundén Mörck

Varma hälsningar önskar vi i styrelsen!