thumbnail image
VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA HEMSIDA!


 Hej alla medlemmar! 

Välkommen att besöka vår nya hemsida! Sempers Konstförening har inlett ett samarbete med Artworks, en digital plattform som ger vår konstförening bättre förutsättningar för att inspirera och lära känna fler konstentusiaster.

Artworks har utvecklat ett enkelt allt-i-ett verktyg anpassat för våra behov och jobbar i linje med vår vision att bredda konstintresset och stötta konstnärer. Med Artworks får Sempers konstförening en röd tråd med allt från hemsida och medlemsregistrering till funktionalitet för att hantera aktiviteter och utlottningar.  

Det kommer dessutom att underlätta arbetet för oss i styrelsen och kommunikationen med er medlemmar. Förhoppningen är att vi tillsammans ska ta föreningen till nya höjder och göra det ännu roligare att vara medlem, och på sikt öka antalet medlemmar.

Vi har valt att presentera konstverk som lottas ut i konstlotteri för 2020 här på hemsidan. Info om lotteri samt aktuella konstverk hittar du under rubriken Utlottningar. Genom att klicka på tavlan/bilden hittar du mera info om verket, storlek samt värde. 

Varm välkommen till vår nya hemsida! 

Här hittar ni sidan!