thumbnail image
STYRELSEN INFORMERAR

  

2021 är nu här och ett nytt verksamhetsår har startat. I dessa tider är det inte helt enkelt att ordna aktiviteter på vanligt sätt, men det finns en hel del man kan ta del av hemma från soffan. Visste du till exempel att man kostnadsfritt och digitalt kan besöka flera museer, både i Sverige och utomlands. En bra information med länkar till hela tolv stora utländska muséer, däribland British Museum i London och det fantastiska Guggenheim Museum i New York, hittar du här:
https://www.expressen.se/allt-om-resor/nyheter/12-varldsberomda-museer-du-kan-besoka-fran-soffan-/

Tips om digitala besök på svenska muséer hittar du här:
https://www.sverigesmuseer.se/nyheter/2020/05/besok-museer-digitalt/
eller
https://www.visitstockholm.se/se-gora/sevardheter/museer-online/

Om du gillar naturfotografier kan vi särskilt rekommendera Mattias Klums utställning på Fotografiska, se https://www.fotografiska.com/sto/besok-fotografiska-hemifran/

Vi kommer likt förra året anordna ett digitalt årsmöte, där handlingar kommer skickas ut i mitten på mars och du förväntas svara i enkätform senast den 10 april. Årsmötet kommer att dateras den 15 april, då styrelsen träffas och sammanställer enkätsvaren.

Vi hoppas kunna anordna aktiviteter snart. Har du förslag på aktiviteter får du gärna kontakta styrelsen via mail styrelsen@legalart.se och komma med tips! 

Hjälp oss att värva fler medlemmar, inte bara för att det är roligare att vara många, utan också för att ju fler vi blir desto fler och finare vinster kan vi erbjuda vid den årliga kontutlottningen.

Ta väl hand om dig!
Styrelsen, genom Anna Zackrisson