thumbnail image
SOMMARHÄLSNING OCH NY HEMSIDA!

Hej kära medlemmar!

Hoppas att ni alla mår bra i sommar!

Alla vårens aktiviteter ställdes som ni vet in, men nu blickar vi framåt, först mot en fortsatt härlig sommar och njuter av en färgstark konstutställning på Båtmuséet i Onsala som pågår alla söndagar i sommar. Avslutning sker den 30 augusti kl 11-15. Under denna utställning presenterar NHKF Carina Fogde och Tarik Hardaga.

Vi ser sedan fram emot en höst då vi trots Coronaläget kommer att kunna presentera ytterligare två fina utställningar. Den första på Kulturtorget i Kulturhuset Fyren, en utställning som vi benämner Mångfald i Konst då vi har bjudit in sex Kungsbackakonstnärer för att tillsammans ge en fin bild av konst i Kungsbacka.

I utställning nr 2, vilken sker i Galleri Hjertstedska Villan, presenterar vi en fotoutställning som vi tror inte så lätt kommer att glömmas.

Som ni ser här har vi inlett ett samarbete med konstföretaget Artworks som tillhandahåller ett kombinerat hemsides-, administrations- och kommunikationssystem specialdesignat för konstföreningar. 

Därigenom kan vi presentera en ny och fin hemsida! Framöver kommer ni att hitta all information om vad som händer i föreningen vad gäller konstbildning vid seminarier, föreläsningar, konstresor, utställningar, vår årliga konstutlottning med mera.

Inbjudningar till våra aktiviteter och annan viktig och spännande information skickas ut via systemet. De av er som inte har email kommer liksom tidigare att få denna information via vanlig postgång.

Hemsidan kommer efter hand att fyllas med information om de två utställningar som vi har planerat för hösten. Vi hade tidigare planerat en konstresa till Malmö (Hilma af Klintutställningen) och dessutom en till Oslo (invigning av det nya Munchmuseet i Oslo). Vidare hade vi inför våren planerat för en Konst och vinkväll tillsammans på Skansen mm men vi inser att detta inte heller kommer att kunna genomföras i höst då vi följer myndigheternas direktiv. Sker förändringar är vi snabba på att återkomma till er med ytterligare aktiviteter. 

Sidan hittar ni här: https://artworks.se/gallerier/nhkf

Med det vill vi önska er en fortsatt trevlig sommar och förhoppningsfullt ses vi på Båtmuséet i Onsala då vi tillsammans njuter av Carina Fogdes och Tarik Hardagas konst!

Soliga hälsningar

Styrelsen för Norra Hallands konstförening

genom Lisbeth Hedelin, ordförande