thumbnail image
NYTT SAMARBETE MED ARTWORKS

Hej alla medlemmar! 

Vi har nu inlett ett samarbete med Artworks för att på ett bättre sätt kunna hålla vår hemsida aktuell och levande. 

Artworks har utvecklat en hemsida anpassad efter våra behov som konstförening med god funktionalitet för att kunna hantera utställningar, aktiviteter och utlottning, samt enkel och säker (GDPR) medlemshantering. Hemsidan är byggd så att den är lätt att underhålla och det kommer fortfarande att vara vi i styrelsen som sköter den.

Genom att ingå i det informella nätverk som Artworks tillhandahåller får Spiran som konstförening tillgång till mer information om konstvärlden vilket hjälper oss med vår vision att bredda konstintresset och stötta konstnärer. 

Det kommer dessutom att underlätta i kommunikationen med er medlemmar. Förhoppningen är att vi tillsammans ska göra det ännu roligare att vara medlem och ge en bättre ingång till konstupplevelser även på egen hand.

Rent praktiskt för dig som medlem innebär det att du inte längre kommer att behöva ett lösenord för att komma till vår hemsida. Gå gärna in och se hur den ser ut! Vi har låtit vårt inställda möte till Låma Galleri ligga kvar, så att du kan se hur våra aktiviteter kommer att presenteras i framtiden.

Hoppas att du skall tycka om den nya hemsidan, önskar vi i Styrelsen!

Här hittar ni sidan!