thumbnail image
NYHETER OCH UTSTÄLLNINGAR - SKANSKAS KONSTFÖRENING REGION SYD

Hej alla medlemmar!

Vi i Skanska Konstförening Region Syd har precis inlett ett samarbete med Artworks. En plattform som hjälper konstföreningar att utvecklas i takt med de förväntningar som krävs för att locka nya medlemmar samt att sprida information om våra pågående inställningar och inköp. Företaget har utvecklat ett enkelt allt-i-ett verktyg anpassat för våra behov och jobbar i linje med vår vision att bredda konstintresset och stötta konstnärer. 

Med Artworks får konstföreningen en röd tråd med allt från hemsida och medlemsregistrering till funktionalitet för att hantera utställningar, aktiviteter och utlottning, samt enkel och säkrare medlemshantering. 

Det kommer dessutom att underlätta i kommunikationen med er medlemmar.  Förhoppningen är att vi tillsammans ska ta föreningen till nya höjder och göra det ännu roligare att vara medlem, och på sikt växa antalet medlemmar.

Här hittar ni sidan!

I samband med detta har vi precis öppnat vår första helt digitala utställning med konstnären Stefan Johansson. Stefan är utbildad på Umeå konsthögskola och färgstarka verk med sina specialgjorda penslar som gör att färgerna blandas på ett alldels unikt sätt. Utställningen heter "pappa målar bara regnbågar", en titel som kommer från hur hans barn beskriver hans konst. 

Spana in utställningen här

Verk av Stefan Johansson

Vi har dessutom en utställning med Per Johansson som hänger i våra lokaler på kontoret i Malmö. Per Johansson är född i Malmö men är idag en väletablerad konstnär som förutom att ha studerat konst i Kina, ställt ut runt om i världen. 

Mer om utställningen här!

Verk av Per Johansson

Hälsningar

Skanskas Konstförening Region Syd