thumbnail image
MEDDELANDE FRÅN STYRELSEN

  Kära medlemmar!

Alla är idag berörda av den pågående krisen på något sätt!

Ramverket är givetvis inget undantag!

Vi hade flera spännande aktiviteter inplanerade för våren som vi dessvärre tvingats skjuta på framtiden.

Kvartalsutlottningar

Vi hann inte genomföra någon kvartalsutlottning för det första kvartalet. Vi tittar nu på ett nytt sätt att genomföra dessa utlottningar, kanske genom en digital lösning. Vi återkommer så snart vi har hittat en bra lösning. Ni kommer på intet sätt gå miste om era vinstmöjligheter, utan alla utlottningar kommer att hållas, bara inte på det sätt ni och vi är vana vid. 

Konstnärsvernissage. 

För andra gången skulle inbjudna konstnärer visa och beskriva sin konst. Vi avvaktar med detta till dess det är möjligt att arrangera. 

Gallerivernissage 

En återkommande vernissage där gallerier presenterar olika konstnärers verk. Nytt för i år kommer att vara att alla medlemmar digitalt kommer att kunna ta del av den konst som visas. Därmed kan ni alla vara med och rösta fram de verk som ni tycker om och vill att Vi ska köpa in till kommande utlottningar. Vi avvaktar också med detta till dess det är möjligt att arrangera. 

Årsutlottningen

Den stora årsutlottningen kommer naturligtvis också att hållas, men hur och när får vi återkomma om. 

Glöm inte att gå in på Artworks! https://artworksapp.com/venues/konstfoereningen-ramverket

Anmäl dig för nyhetsbrev. Det är möjligt att få tillgång till flera digitala vernissager och i övrigt mycket spännande och bra konst! 

Varma hälsningar från Ramverkets styrelse!