thumbnail image
HÖSTENS PROGRAM 2020

2 min read

God fortsättning på konståret 2020 och välkommen till MKK! 

Vi hälsar alla nya och gamla medlemmar välkomna till MKK. Vi har fått många nya medlemmar i år men fler behövs. Glöm inte bort att sprida vårt budskap ”Konst och kultur för alla”. Vi står inför många nya prövningar tack vare pågående pandemi. De flesta av vårens aktiviteter fick ställas in, men vi gör nya försök till hösten. Du som anmälde dig till aktiviteten i våras får förtur till dessa aktiviteter. 

Hela höstens program kan du läsa här!

Vår Jurybedömda utställning har skjutits på till hösten och kommer att ske under vecka 34. Trots pandemin kommer juryn att bedöma ca 150 verk. Årets jury består av Else Uhlmann, Matthew Karpinski, Martin Andersson, Hans Tapper och Lilian Togelius. Vi kommer att fotografera de verk som kommer med och det kommer att bli möjligt att rösta på verken digitalt. 

De konstnärer som blev utvalda 2019 kommer att ställa ut i Hilleröd i höst. Dessa är Andreas Ekholm, Pia Vestmar och Cecilia J. Johansson. Publikens röst gick till Malin Holm.

Vi har under våren påbörjat en diskussion om samarbete med Region Skånes konstförening Sesam i Lund. Medlemmar i Sesam är välkomna att ta del av våra aktiviteter till medlemspris. Under hösten kommer våra medlemmar att bjudas in att delta i Sesams aktiviteter. 

Vårt årliga konstlotteri, där var fjärde medlem vinner, har som vanligt dragning i december. För att delta i lotteriet måste din avgift för 2020 vara inbetald senast den 30 nov, 2020. Vi är tacksamma om du som vill fortsätta vara med betalar in din avgift snarast så att vi kan planera våra konstinköp. Du som inte betalt årets medlemsavgift får pg-blankett med detta utskick. 

Vill du bli kontaktperson för MKK på din förvaltning/arbetsplats kan du höra av dig till valberedningen eller någon i styrelsen eller maila till mkk@mkkonst.se. Vi i styrelsen tycker det vore kul om vi fick förslag från dig till aktiviteter. Vi tar gärna emot ros och ris så att vi kan bli bättre och intressantare som förening. Våra kontaktuppgifter finner du i början av programmet här ovan. 

Är du intresserad av att bli med i styrelsen och påverka vår verksamhet? Kontakta vår valberedning eller maila till mkk@mkkonst.se så vidarebefordrar vill till valberedningen.

Glöm inte att besöka vår nya hemsida mkkonst.se. Numera kan du anmäla dig till aktiviteterna även via hemsidan. 

Aino Lindell, Ordförande