thumbnail image
HAR DU HÄMTAT DIN GARANTIVINST?

Det är en hel del som ännu inte har hämtat ut sin garantivinst på Svenskt Konstnärscentrum, eller hört av sig till dem och beställt inramning. Hämta din garantivinst senast torsdag den 30 april! Önskar du den föreslagna inramningen som visades på årsmötet så kan du beställa den för enhetspriset 500 kronor.

Om du är tveksam över att ge dig ut och in i en affär just nu, ordna med ett ombud eller hör av dig till dem och lägg undan din garantivinst. Du kan också höra av dig till dem i förväg, så kan de ordna att du får hämta den i dörröppningen. I affären finns handskar och handsprit. Men gå inte dit om du har några virussymptom.

SKC har minskat på sina öppettider på grund av pandemin. Måndag, onsdag och fredag öppet som vanligt 10-17. Tisdag och torsdag öppet 13-17. Telefon 044-10 22 44. E-post info@skcab.se 

Efter 1 maj kommer vi i styrelsen att gå igenom hur många vinster som inte har hämtats ut. De återstående kommer vi att fördela först till de medlemmar som har önskat byta men inte hittat någon att byta med. Om du ännu inte hämtat ut och inte meddelat oss att du önskar byta, hör av dig snarast till kkkonst@kristianstad.se. Du kan fortfarande få inramning för 500 kronor om du beställer innan 15 maj.

De vinster som sedan återstår kommer vi att försöka fördela till nytillkomna medlemmar i år.

Vänliga hälsningar
Styrelsen